detail_img

09-12-2016

Halep’te mazlumların ahı dinmiyor. Aylardır muhasara altına alınan şehirde, insanlar yaşam mücadelesi veriyor. 300 bin insan 30 kilometrekareye sıkışmış vaziyette ölüm sırasının kendisine gelmesini bekliyor. Son 10 gün içerisinde ise 30 bini aşkın kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Yüzlerce çocuğun ağır bombardıman altında can verdiği Halep, ölü bir şehir haline geldi. Ekmek, gıda malzemeleri, un, hastane, doktor, bebek maması ve temiz su sıkıntısı şehirde hat safhaya çıkmış durumda. Acil koridor açılmazsa on binlerce insan ölebilir.

Halep için acil yardım çağrısı yapıyoruz. “Halep İçin Harekete Geç” sloganıyla çıktığımız yolculukta kardeşlerimiz için temel yaşam malzemeleri toplamaya başladık. Topladığımız malzemeleri Halep’ten göç edebilen insanlara ulaştırıyoruz. Koridor açıldığı anda kardeşlerimiz için hazır durumda bulunup Halep’e malzemeleri ulaştıracağız.

Destek olmak için 3674’e HALEP yazıp 10 TL bağışlayabilir ya da sitemizdeki online bağış butonundan dilediğiniz miktarda bağış yapabilirsiniz.

Bu haberleri incelediniz mi?

19-11-2015
Sadaka İyiliğe Açılan Kapıdır

İyilikle, dostlukla ve kardeşlikle örülmüş bir köprü inşa ediyoruz.

Devamını Oku
11-06-2015
Ramazan Gelsin İyilikler Bereketlensin

Her aydan daha kıymetli, her aydan daha bereketlidir Ramazan

Devamını Oku
11-10-2023
Eylül Ayında Neler Yaptık?

Eylül ayında ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştırmaya devam ettik.

Devamını Oku