detail_img

28-02-2024

Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak, Gazze'de zulüm ve soykırıma maruz kalan sivillere yardım elini uzatmaya devam ediyoruz.


AFAD koordinesi altında, bağışçılarımızın destekleriyle hazırladığımız 5. iyilik gemisiyle muhtaç durumda olan insanlara çeşitli yardımları ulaştırmak için çalışıyoruz.



7 Ekim'den bu yana kadar Mersin limanından hareket eden gemilerde özellikle kuru ve tüketilmeye hazır gıdalar, içme suyu, tıbbi cihaz ve medikal malzemeleri, anne ve bebekler için hazırlanan hijyen setleri, uyku tulumları ve çadırlardan oluşan yaklaşık 800 tondan fazla insani yardım malzemesini Gazze halkına ulaştırdık.



Kısıtlı imkanlarla çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Gazze şeridinde, bir taraftan bombardıman altındaki okul, kamp ve kırsal bölgelere sığınan sivillere gıda dağıtımları gerçekleştiriyor ve dernek bünyesindeki 3 ambulans ile 140 gündür Gazzeli yaralılara hizmet veriyoruz.



Geçişlerin kolaylaştırılmasıyla, daha fazla insani yardım ve ihtiyaç malzemelerini Gazze'ye ulaştırmaya kararlılıkla devam edeceğiz.

Bu haberleri incelediniz mi?

05-09-2017
Suriye'de 180 bin Kişiye Kurban Dağıtımı Gerçekleştirdik

Suriye'de 180 bin Kişiye Kurban Dağıtımı Gerçekleştirdik

Devamını Oku
12-03-2018
Pakistan'daki Mazlumlara Ulaştık

Pakistan'a Yardım

Devamını Oku
11-02-2015
Hayrat Yardım’ın 100 Yardım Tırı Türkiye’nin Tüm İllerinden

Hayrat Yardım, Suriye halkının yanında olmaya devam ediyor.

Devamını Oku