detail_img

08-12-2020

North Horr Camii Desteklerinizi Bekliyor

 

Yakın geçmişte %100'ü Müslüman iken Gayri Müslimler tarafından yapılan çeşitli faaliyetlerle Müslüman oranı %70'in altına düşen Kenya'nın North Horr şehrinde başlattığımız Cami inşaatımızla bölgede İslamiyet'in daha fazla yayılmasına vesile olmak, imkansızlıklar içerisinde sıcak kumların üzerinde, kavurucu güneşin altında Cenab-ı Hakk'ın huzuruna duran kardeşlerimize yeni bir mabet yapıyoruz.

 

Bizleri bir araya toplayan camilerimizin Kenyalı kardeşlerimiz için de birliği, beraberliği ve kardeşlik duygularını pekiştireceğine inanıyoruz. Toplam nüfusunun %12'si Müslümanlardan oluşan Kenya'da Gayri Müslimlerin yürüttüğü faaliyetler Müslüman kardeşlerimize zarar vermeye devam ediyor. North Horr'da açacağımız bu cami bölgedeki Müslüman sayısını artırmak adına atacağımız kutlu bir adım olacağına inanıyoruz.

 

North Horr Camii projemize ister 3674’e CAMİ yazıp 10 TL karşılığında SMS atabilir, isterseniz de web sitemiz üzerinden hesap numaralarımızı kullanarak dilediğiniz miktarda bağışta bulunabilirsiniz. Cenab-ı Hakk yapacağınız yardımları kabul eylesin.

Bu haberleri incelediniz mi?

08-04-2021
İyilik Kapılarının İlki Gaziantep'te Açıldı.

Türkiye'nin dört bir yanında açılması planlanan İyilik Kapıları ile sene boyunca...

Devamını Oku
20-04-2019
Ramazan'da 40 Ülkedeyiz

Ramazan Her Yerde Ramazan

Devamını Oku
29-11-2023
İyilik Gemisi Filistin'e Gidiyor

AFAD koordinasyonunda 100 ton yardım malzemesi Filistin'e destek için yola çıktı.

Devamını Oku