detail_img

13-01-2016

Savaşın Masum Yüreklerine 16 ton Bebe Bisküvisi Hayrat Yardım ile Ulaşıyor.

Hayrat Yardım masum yürekler için yardım seferberliği başlattı. Suriye’nin masum yüzleri bebeklerin en çok ihtiyacı olan bebe bisküvisi kampanyası ile 16 ton bebe bisküvisini bölgedeki çocuklar için hazırladı. Afia Gıda işbirliği ile hazırlanan bisküviler İstanbul Eyüp’ten dualarla uğurlandı.  

Hayrat yardım kurulduğu günden beri mazlum ve muhtaç halklara şefkat eli uzatmaya devam ediyor. Suriye’de savaş halinin görülmesinden bu yana şimdiye kadar yürüttüğü “Sana İhtiyacım Var” kampanyası ile bölgenin acil ve temel ihtiyaçları, kış aylarının acil ihtiyaçları da dâhil olmak üzere 250 adet yardım tırı ile bölge insanına destek oldu. Hayrat Yardım şimdi “Bebekler Aç Kalmasın” kampanyası ile savaşın ve yokluğun en mağduru henüz dünyaya gözlerini yeni açmış bebekler ve çocuklara destek oluyor. Hayatlarını huzur barış ve güven ortamında sürdürmeyi hak ettikleri halde bombaların ve kurşunların gölgesinde yeni yaşamlarına merhaba diyen masum bebekler bizlerden yardım bekliyor.

Afia Gıda, Cemre Koleji ve Hayrat Yardım işbirliğiyle 16 ton bebe bisküvisi Suriyeli Çocuklara gönderildi. İstanbul Eyüp’ten dualarla uğurlanan tır için düzenlenen törene Eyüp Müftüsü Muammer Ayan, Kaymakam Abdullah Dölek ve İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt katıldı. Ayan’nın dualarının ardından bölgeye uğurlanan tır minik yüreklerin ihtiyacını giderecek ve minik yavruların umutları olacak.

Bu haberleri incelediniz mi?

12-12-2013
Suriye’de Kurban Organizasyonu

Suriye’de Kurban Organizasyonu

Devamını Oku
26-11-2015
Kur’an ile Dolu Bir Nesil

Hayrat Yardım, Kur’an Kampanyası ile uzanabildiği kadar çok ellere uzanmak istiyor.

Devamını Oku
09-11-2021
Ekim Ayında Neler Yaptık?

İyilikle geçen Ekim ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde tebessüme vesile olduk.

Devamını Oku